Faglært tjener søges til Hotel Hans Egede


 
Er du vores nye kollega?
Vil du arbejde sammen med hovedstadens bedste restaurantteam, er du måske vores nye kollega. Hotel Hans Egede søger nemlig en ny faglært tjener til de to toprestauranter: A Hereford Beefstouw og Sarfalik Winebar & Brasserie. 

Ved fuld genåbning af Sarfalik Winebar & Brasserie efter sommerferien får vi brug for en engageret tjener. Konceptet i Sarfalik Winebar & Brasserie er af fransk og italiensk afstamning kombineret med grønlandske råvarer. A Hereford Beefstouw er et klassisk stilfuldt steakhouse.Begge restauranter er på vores øverste etage, med udsigt ud over byen og fjorden. 

Med på holdet mangler vi dig, som har en god arbejdsmoral og en faglig stolthed. Du er hjælpsom og serviceorienteret, og du samarbejder ubesværet i et team med godt humør og en positiv attitude. Sammen med dine kollegaer får du ansvaret for at fylde restauranten med glade gæster og bidrage til et konsekvent og kvalificeret arbejdsmiljø. 

Om Jobbet
Det er vores ambition, at A Hereford Beefstouw og Sarfalik Winebar & Brasserie skal være kendt for passion og entusiasme, der er centreret omkring maden, vinene og stemningen. Vi har det sjovt sammen på tværs af restauranterne, baren og køkkenet og deler et fælles engagement om, at produktet altid lever op til både gæsternes og vores egne forventninger.

Du får en arbejdsplads hvor der er styr på tingene. Vi tilbyder bolig ved tilflytning fra udlandet, pensionsordning, mange personalefordele, og derudover har du gode karrieremuligheder, indflydelse på beslutninger inden for dit arbejdsområde samt mulighed for at bruge din faglighed på nye måder.

Opgaver som tjener
Du vil overordnet være ansvarlig for, at vores gæster oplever en uovertruffen service mens de er hos os. Med godt humør og en positiv attitude, skaber vi en god stemning for vores gæster og for hinanden. Du vil komme til at bidrage aktivt i både din egen og teamets kontinuerlige udvikling. Dine opgaver som tjener vil bl.a. bestå i følgende opgaver:

 • Modtage vores gæster og holde styr på seating
 • Servere og fortælle om retterne
 • Opdækning af restaurant
 • Oprydning og rengøring af borde og serviceringsområder
 • Mersalg af mad og vine

Du vil blive en del af en arbejdsplads i en stor dynamisk organisation med et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling.

Vi er en arbejdsplads, der kæmper for hele tiden at blive bedre og markere os på vores resultater. Vi fejrer vores succeser og arbejder hele tiden med nye målsætninger.

Vi har en god tone og et godt socialt sammenhold, og vi er fælles om at nå de overordnede målsætninger.

Om dig
Du kan være faglært, en god tjener eller sommelier – det vigtigste er, at du er stolt af din faglighed og kan levere service fra øverste hylde på både præcision og kvalitet.

 • Du har en solid tjenererfaring, gerne fra en lignende highend-restaurant.
 • Du har et naturligt salgsgen og kendskab til mad og vin af høj kvalitet.
 • Du forstår at få gæster til at føle sig unikke og i fokus.
 • Du tænker og arbejder disciplineret, beslutsomt og effektivt.
 • Du møder udfordringer professionelt og løsningsorienteret.
 • Du trives med faste rutiner og forudsigelighed.
 • Du forventer og accepterer regler og struktur.
 • Du er samarbejdsvillig og hjælper til, hvor det kræves.
 • Du er seriøs og kvalitetsbevidst. 
 • Du taler og forstår engelsk.

Ansøgning:
Ansøgning, CV med foto og referencer sendes til hr@jobbest.dk for yderligere oplysninger kan kontaktes HR- og hotelchef Christian L. Tang, tlf. +299 34 80 09

Om Hotel Hans Egede A/S
Hotel Hans Egede A/S blev grundlagt i 1987 og blev hurtigt Grønlands førende hotel og har sidenhen vokset sig endnu større.

I dag råder koncernen over 2 hoteller: Hotel Hans Egede og HHE Express, Nuuk Hotel Apartments by HHE, det 5-stjernede konferencecenter, samt de 2 restauranter: A Hereford Beefstouw, Sarfalik Winebar & Brasserie og ikke mindst Skyline Bar.

Hotel Hans Egede A/S bestræber sig på at være en international virksomhed i et lokalt miljø. Vi tænker internationalt, men opererer lokalt og begge vores hoteller besidder
hotelmiljøcertificeringen Green Key