Overtjener med sommelierkompetencer
søges til Hotel
Hans Egede

Brænder du for gastronomi, vin og ledelse? Har du overblik, naturligt værtskab og lyst til at stå i spidsen for serviceoplevelser i særklasse? Så har du nu mulighed for at blive en central del af teamet på Hotel Hans Egede i hjertet af Nuuk. 

Vi søger en erfaren overtjener – gerne med sommelieruddannelse – som vil være med til at sikre den daglige drift, vagtplanlægning, teamledelse og koordinering af selskaber i vores to restauranter: Sarfalik Fisk & Skaldyr og A Hereford Beefstouw. 

Om Hotel Hans Egede og restauranterne 
Hotel Hans Egede er et ikonisk sted i hjertet af Grønlands hovedstad, Nuuk, der ikke kun tilbyder komfortable overnatningsmuligheder, men også en kulinarisk oplevelse som ingen anden. Vores to restauranter, Sarfalik Fisk & Skaldyr samt A Hereford Beefstouw, er kendt for deres engagement i kulinarisk ekspertise og kunsten af gæstfrihed. Vores 5-stjernede konferencecenter er et centrum for erhvervslivet og innovation og giver professionelle og inspirerende ramme for møder arrangementer og selskaber.

Rollen som Tjener 
Som overtjener vil du være en nøgleperson i den daglige drift og gæsteoplevelse. Du skal sikre høj service, være en faglig rollemodel for dit team og sikre, at alt fra hverdag til store selskaber forløber professionelt og gnidningsfrit.

Hvad vi tilbyder 

  • En nøgleposition på Grønlands førende hotel og restaurantmiljø.
  • Stor indflydelse på servicekvalitet, vinprofil og teamudvikling.
  • Et stærkt fagligt miljø med fokus på kvalitet og bæredygtighed.
  • Personalebolig i centrum af Nuuk.
  • Attraktiv lønpakke og personalegoder.
  • Fantastisk udsigt og oplevelsen af at arbejde midt i den grønlandske natur og hovedstad.

Vigtige ansvarsområder

  • Daglig koordinering af serveringsteamet i tæt samarbejde med restaurantchefen.
  • Udarbejdelse og koordinering af vagtplaner samt deltagelse i personalemøder og driftsoverblik.
  • Selskabskoordinering i samarbejde med vores konferenceteam – fra booking til afvikling.
  • Sikre en høj service- og kvalitetsstandard, både i à la carte og selskabssammenhæng.
  • Vinfaglig rådgivning og mersalg – du bruger din viden som sommelier til at løfte gæsteoplevelsen og sikre et højt niveau i vinservering og anbefalinger.
  • Oplæring og udvikling af tjenerelever og kollegaer i både service og vin.

Om dig
Vi leder efter en tjener, der udstråler følgende kvaliteter:

  • Solid erfaring som tjener og leder, gerne fra fine dining eller konferencehotel.
  • Uddannet sommelier eller stærkt vinkendskab og flair for vin og madkombinationer.
  • Struktur, overblik og ansvarsfølelse – du får tingene til at ske.
  • En positiv og samlende lederstil, der motiverer og udvikler teamet.
  • Serviceminded til fingerspidserne og med naturligt værtskab.
  • Stærke kommunikationsevner og flydende i dansk og engelsk..

Hvis du er en dedikeret professionel med en passion for gæstfrihed og ønsker at blive en del af et hold, der værdsætter professionalisme, serviceekspertice og en kærlighed for den kulinariske kunstart, opfordrer vi dig til at søge stillingen.

Om Hotel Hans Egede A/S
Hotel Hans Egede A/S er Grønlands førende hotelvirksomhed i Nuuk, som bl.a. driver Hotel Hans Egede og HHE Express.

Som arbejdsplads tilbyder vi en hverdag med stærkt fællesskab og en familiær stemning. Medarbejdere fra nær og fjern oplever hurtigt at blive en del af en tæt og hjælpsom "anden familie", hvor alle bidrager på tværs af afdelinger.

Vi værdsætter mangfoldighed, fleksibel kommunikation og en uformel, men samtidig professionel atmosfære. Ledelsen kombinerer moderne tilgang med traditionel struktur, typisk for familieejede virksomheder. Mange af vores kolleger har været her i mere end 10 år, hvilket vidner om vores unikke og hjemlige arbejdsmiljø.

Ansøgning
For at ansøge stillingen, bedes du sende din ansøgning, CV med et foto og referencer til Hotel Hans Egede A/S, HR-afdeling, på ct@HHE.gl eller kontakt os på +299 34 80 03. For specifikke spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte vores Restaurantchef, Jacob Jørgensen, på jwj@HHE.gl eller +299 34 80 07.