Natportier (nat-receptionist) søges til Hotel Hans Egede

Har du et stærkt servicegen, erfaring fra bl.a. hotelbranchen, er du indstillet på skæve arbejdstider og har du et robust mind-set? Så har du mulighed for at blive vores nye natportier og en del af en spændende arbejdsplads, hvor tiden ikke står stille.

Om stillingen som natportier?
Stillingen som natportier byder på masser af udfordringer. Du får en helt central plads på hotellet i natte- og morgentimerne, hvor du skal bidrage til, at vores gæster får en god oplevelse.

Du får en selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer er med til at sikre gæsternes behov. Dit primære ansvarsområde vil være at servicere gæsterne og sørge for at de får en fantastisk serviceoplevelse – specielt om natten. Vi er en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor værtskab, service og problemhåndtering er øverste prioritet.

Stillingen er baseret på 44 timer om ugen inkl. pauser og arbejdstiden er mellem 22.00 – 07.00, hvor der også forekommer weekendarbejde.

Opgaver som Natportier

  • Ind- og udcheckning af gæster
  • Sikre ro og orden i receptionens nattetimer.
  • Kasseafstemning
  • Forberedelse til vagtskifte, herunder lettere kontorarbejde og regnskabsopgaver 
  • Konflikthåndtering af berusede gæster, i samarbejde med security i weekenden

Om dig
Du er en rendyrket natteravn, som ikke har problemer med at sove om dagen og arbejde om natten. Dertil er du selvsikker og ikke bange for at håndterer trætte og/eller berusede gæster midt om natten. Brancheerfaring er selvfølgelig et plus, men ikke nødvendigt. Du er engageret, smilende og opsøgende overfor gæster såvel som kolleger. 

Kvalifikationer:

  • Kan bevare overblikket i stressede situationer
  • Er imødekommende og klar til at hjælpe dine kolleger, også på tværs af afdelinger
  • Taler flydende dansk og engelsk
  • Har erfaring med konflikt- og problemhåndtering
  • Kendskab til Spectra bookingsystemet er en bonus, men ikke et krav.

Nærmere information om hotellet og stillingen som Natportier kan indhentes hos HR- og Hotelchef Christian L. Tang, tlf. +299 34 80 09 eller ct@hhe.gl 

Ansøgning, CV med foto og vedlagt referencer sendes til ct@hhe.gl Ansøgninger behandles løbende.
 
Om Hotel Hans Egede A/S
Hotel Hans Egede A/S, blev grundlagt i 1987 og blev hurtigt Grønlands førende hotel, og har sidenhen vokset sig endnu større.

I dag råder koncernen over 2 hoteller: Hotel Hans Egede og HHE Express, Nuuk Hotel Apartments by HHE, det 5-stjernede konferencecenter, samt de 2 restauranter: A Hereford Beefstouw, Sarfalik Winebar & Brasserie og ikke mindst Skyline Bar.

Hotel Hans Egede A/S bestræber sig på at være en international virksomhed i et lokalt miljø. Vi tænker internationalt, men operer lokalt og begge vores hoteller besidder 
hotelmiljøcertificeringen Green Key