Hotel- & receptionschef søges til HHE Express
 

Er du en servicemindet teamplayer med øje for detaljer og resultater, og leder du efter næste udfordring i din karriere, så er du måske vores nye Hotel- & receptionschef på Nuuks bedste 3-stjernede hotel: HHE Express.

Om stillingen som Hotel- & receptionschef
Jobbet kræver at du har gode interpersonelle evner, lederskabserfaring samt et meget stærkt organisatorisk overblik for at kunne håndtere den omskiftelige hverdag, som præger stillingen på HHE Express. 

Stillingen som Hotel- & Receptionschef byder på masser af udfordringer og muligheder, da du som daglig leder for hotellets 3 afdelinger; CaféX, receptionen og housekeeping får ansvaret for at bibeholde og fremme den nære gæsteoplevelse, som hotellet er kendt for. 

Som Hotel- & receptionschef på byens hyggeligste hotel, er din primære opgave som det ledende ansigt i receptionen, at sikre det varme værtskab for dine gæster, kvalitetssikring og drift, samt dine kollegaers velbefindende og faglige samt personlige udvikling.

Stillingens daglige arbejde foregår primært i receptionen, hvor kontorarbejde på eget kontor forekommer i begrænset omfang. 

Stillingen inkluderer personalebolig for hvilken der betales husleje mm. efter gældende regler samt flyrejse for tilflyttere. 

Stillingen ønskes besat snarest

Opgaver som Hotel- & receptionschef

 • Supportere, træne og motivere medarbejderne og elever. 
 • Sikre en effektiv og positiv håndtering af gæstehenvendelser 
 • Planlægning og fordeling af vagter
 • Sikring og vedligehold af arbejdsprocedurer
 • Deltage i vagtplanen i receptionen 
 • Ad-hoc kontorarbejde 

Om dig 
Du er en udadvendt og smilende person, som formår at indleve sig i gæsterne og sine kollegaer. Du er resultatorienteret og god til at jonglere flere bolde i luften ad gangen, og også formår at gribe dem igen. 

For dig er struktureret værtskab en dyd og du elsker at være den person, der kan løse de fleste opgaver selv, men er også vant til at samarbejde og uddelegere. Du har længere erfaring fra branchen og sidder måske som receptionschef og overvejer næste udfordring. Så er denne stilling som skræddersyet til dig. 

Dine kvalifikationer 

 • Taler flydende dansk og engelsk
 • Stor erfaring med gæsteoplevelsesservice 
 • Superbruger i Spectra eller lignende bookingsystem
 • Stærke evner indenfor interpersonel kommunikation
 • Resultatorienteret.
 • Detaljeorienteret.
 • Høj indlevelsesevne.

Ansøgning:
Ansøgninger behandles løbende.

Nærmere information om hotellet og stillingen som Hotel- & receptionschef kan indhentes hos adm. direktør Jørgen S. Bay-Kastrup, tlf. +299 34 80 02 eller jbk@HHE.gl

Ansøgning, CV med foto og vedlagt referencer sendes til Hotel Hans Egede A/S, HR- og hotelchef Christian L. Tang, tlf. +299 34 80 09 eller ct@HHE.gl

Om Hotel Hans Egede A/S
Hotel Hans Egede A/S, blev grundlagt i 1987 og blev hurtigt Grønlands førende hotel, og har siden da vokset sig en del større.

I dag råder koncernen over 2 hoteller: HHE Express, Hotel Hans Egede med det 5-stjernede konferencecenter, samt de 2 restauranter: A Hereford Beefstouw, Spisestedet Sarfalik og ikke mindst Skyline Bar. Derudover er Nuuk Hotel Apartments by HHE en del af koncernen. 

Hotel Hans Egede A/S bestræber sig på at være en international virksomhed i et lokalt miljø. 
Vi tænker internationalt, men operer lokalt og begge vores hoteller besidder hotelmiljøcertificeringen Green Key