Serviceminded receptionist

Qaqortoq, Grønland - kom til en oplevelsesverden domineret af kunst- og kulturtilbud, nordbohistorie, isfjelde, sejlture, varme kilder, kajaksejlads og vandreture.

Serviceminded hotelreceptionist, med appetit på store oplevelser i Grønland, søges til fuldtidsstilling på Hotel Qaqortoq.

Faglige kvalifikationer:

  • Gerne uddannet receptionist eller har god erfaring som hotelreceptionist.
  • Du har et godt kendskab til dansk og engelsk.
  • Samarbejdsvillig, fleksibel og omstillingsparat.
  • Du har flair for IT & hotelsystemer.
  • Du skal være frisk, smilende og parat til at give vore gæster den bedste oplevelse på hotellet.
  • Du er positiv og problemløsende.
  • Du er kvalitetsbevidst, ansvarsbevidst, stabil og loyal.

Vores motto er ”You’r home - away from home”

Er i et par hvor den anden også er interesseret i at arbejde enten i Café eller som tjener – vil det være helt fint.

Jobbet stiller store krav til at du kan bevare overblikket samt den indre ro i stressede situationer.

Vi tilbyder et spændende job i et uformelt og sjovt miljø, hvor du får mulighed for såvel personlige som faglige udfordringer og udvikling.

Du får frihed under ansvar, hvor initiativ værdsættes højt.

Løn efter kvalifikationer og erfaring. Møbleret bolig stilles til rådighed, hvor der betales husleje efter gældende regler, ligesom der sørges for rejseomkostninger i forbindelse med tiltrædelsen.

Ansøgning, gerne vedlagt vellignende foto, sendes til hr@jobbest.dk

For yderligere oplysninger - kontakt Søren på 51 50 78 63
 


Hotel Qaqortoq er et smukt beliggende hotel i Sydgrønland. Turismen blomstrer, og byen Qaqortoq er Sydgrønlands største by med ca. 3.500 indbyggere. Her driver vi vores hotel med ambitionen om at gøre det til Grønlands bedste. Det er også derfor, at vi er i færd med at udvide hotellet med nye værelser og nyt konferencecenter.
Hotellet råder over 37 værelser fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser og lejligheder.

Byen Qaqortoq rejser sig stejlt over fjordsystemet omkring byen, og på varme sommerdage kan du tilgives for at tro, at der i subarktis findes en riviera, som i den særlige grønlandske version har isfjelde i bugten og legesyge hvaler i fjorden i stedet for sandstrand, palmer og overbefolkning.
For selvom Qaqortoq er Sydgrønlands største by, så siger det noget om byernes beskedne størrelser, at byen ses bedst til fods.

En række topture til de omkringliggende fjelde åbner op for udsigten til fjordverdenen og storisen ude til havs, der driver ned langs Østkysten fra Polarhavet. Vandreturen omkring vandsøen Tasersuaq tager dig fra bykerne til fjeldoplevelser på få minutter, og vil du udforske byens bagland, så er 5-dages turen til nordboernes gamle bispesæde og fåreholderstedet Igaliku oplagt. (kilde: Visit Greenland)