Frokostkok søges til Hotel Hans Egede
Vil du være med til at levere lækker frokost i Grønlands gastronomiske centrum? Vi søger en kok til at stå for vores store konferencefrokoster og Sarfalik Lunch – vores populære à la carte frokostrestaurant.
Som frokostkok hos os får du:
- Ansvar for tilberedning af konferencefrokoster og frokostretter til Sarfalik Lunch.
- En vigtig rolle i et køkkenteam, hvor kvalitet, smag og præsentation er i fokus.
- Mulighed for at arbejde kreativt og med råvarer af høj kvalitet.
Opgaver som Frokostkok
- Tilberedning af konferencefrokoster, som spænder over et stort udvalg af retter.
- Tilberedning af à la carte frokostretter til Sarfalik Lunch.
- Forberedelse og anretning af buffet og selskabsfrokoster.
- Sørge for kvalitet og præsentation af alle serveringer.
- Deltage i den daglige planlægning og forberedelse af frokostmenuerne.
- Diverse ad hoc-opgaver i køkkenet.
Vi tilbyder
- En spændende og varieret arbejdsdag i hjertet af Grønlands gastronomiske hovedstad.
- Mulighed for at udvikle dine kompetencer i et dynamisk og kreativt køkken.
- Personalebolig og flyrejse for tilflyttere.
- Et tæt sammenhold på tværs af afdelingerne i organisationen.
- Konkurrencedygtig løn baseret på dine kvalifikationer.
Om dig
Du elsker at arbejde i køkkenet og brænder for at levere frokostoplevelser af højeste kvalitet. Du er detaljeorienteret, fleksibel og i stand til at arbejde under pres – og samtidig bevare overblikket og humøret.
Hvad vi forventer af dig
- Er uddannet kok med minimum 2 års erfaring, gerne fra frokost- eller selskabskøkken.
- Har erfaring med à la carte, buffet og selskabsserveringer.
- Er kreativ og nytænkende med fokus på smag og æstetik.
- Arbejder struktureret og er en teamplayer.
- Udviser ansvarlighed, stabilitet og har en serviceorienteret indstilling.
Ansøgning:
Stillingen ønskes besat 31. marts 2025.
Nærmere information om hotellet og stillingen som Frokostkok kan indhentes hos vores køkkenchef Michael Jørgensen, tlf. +299 34 80 00 eller mj@HHE.gl
Ansøgning, CV med foto og vedlagt referencer sendes til Christian L. Tang, ct@HHE.gl.
Om Hotel Hans Egede A/S
Hotel Hans Egede A/S, blev grundlagt i 1987 og blev hurtigt Grønlands førende hotel, og har siden da vokset sig endnu større.
Hotel Hans Egede er et ikonisk sted i hjertet af Grønlands hovedstad, Nuuk, der ikke kun tilbyder komfortable overnatningsmuligheder, men også en kulinarisk oplevelse som ingen anden. Vores to restauranter, Sarfalik Fisk & Skaldyr samt A Hereford Beefstouw, er kendt for deres engagement i kulinarisk ekspertise og kunsten af gæstfrihed. Vores 5-stjernede konferencecenter er et centrum for erhvervslivet og innovation og giver professionelle og inspirerende ramme for møder arrangementer og selskaber.