Frokostkok søges til Hotel Hans Egede  

Vil du være med til at levere lækker frokost i Grønlands gastronomiske centrum? Vi søger en kok til at stå for vores store konferencefrokoster og Sarfalik Lunch – vores populære à la carte frokostrestaurant. 

Som frokostkok hos os får du: 

  • Ansvar for tilberedning af konferencefrokoster og frokostretter til Sarfalik Lunch. 
  • En vigtig rolle i et køkkenteam, hvor kvalitet, smag og præsentation er i fokus. 
  • Mulighed for at arbejde kreativt og med råvarer af høj kvalitet. 

Opgaver som Frokostkok  

  • Tilberedning af konferencefrokoster, som spænder over et stort udvalg af retter. 
  • Tilberedning af à la carte frokostretter til Sarfalik Lunch. 
  • Forberedelse og anretning af buffet og selskabsfrokoster. 
  • Sørge for kvalitet og præsentation af alle serveringer. 
  • Deltage i den daglige planlægning og forberedelse af frokostmenuerne. 
  • Diverse ad hoc-opgaver i køkkenet. 

Vi tilbyder  

  • En spændende og varieret arbejdsdag i hjertet af Grønlands gastronomiske hovedstad. 
  • Mulighed for at udvikle dine kompetencer i et dynamisk og kreativt køkken. 
  • Personalebolig og flyrejse for tilflyttere. 
  • Et tæt sammenhold på tværs af afdelingerne i organisationen. 
  • Konkurrencedygtig løn baseret på dine kvalifikationer. 

Om dig 
Du elsker at arbejde i køkkenet og brænder for at levere frokostoplevelser af højeste kvalitet. Du er detaljeorienteret, fleksibel og i stand til at arbejde under pres – og samtidig bevare overblikket og humøret. 

Hvad vi forventer af dig 

  • Er uddannet kok med minimum 2 års erfaring, gerne fra frokost- eller selskabskøkken. 
  • Har erfaring med à la carte, buffet og selskabsserveringer. 
  • Er kreativ og nytænkende med fokus på smag og æstetik. 
  • Arbejder struktureret og er en teamplayer. 
  • Udviser ansvarlighed, stabilitet og har en serviceorienteret indstilling. 

Ansøgning: 
Stillingen ønskes besat 31. marts 2025. 

Nærmere information om hotellet og stillingen som Frokostkok kan indhentes hos vores køkkenchef Michael Jørgensen, tlf. +299 34 80 00 eller mj@HHE.gl 
Ansøgning, CV med foto og vedlagt referencer sendes til Christian L. Tang, ct@HHE.gl.  

Om Hotel Hans Egede A/S 
Hotel Hans Egede A/S, blev grundlagt i 1987 og blev hurtigt Grønlands førende hotel, og har siden da vokset sig endnu større. 

Hotel Hans Egede er et ikonisk sted i hjertet af Grønlands hovedstad, Nuuk, der ikke kun tilbyder komfortable overnatningsmuligheder, men også en kulinarisk oplevelse som ingen anden. Vores to restauranter, Sarfalik Fisk & Skaldyr samt A Hereford Beefstouw, er kendt for deres engagement i kulinarisk ekspertise og kunsten af gæstfrihed. Vores 5-stjernede konferencecenter er et centrum for erhvervslivet og innovation og giver professionelle og inspirerende ramme for møder arrangementer og selskaber.