VVS-Overmontør

søges til større Hotelrenovering - varighed fra sept. 2022 til forår 2023

Grib muligheden for at opleve Grønland, et job med personlige og faglige udfordringer

 

Arbejdsopgaver

 • Planlægning og styring af arbejdet og tidsplanen
 • Bestilling og styring af materiale og logistik
 • Kvalitetssikring
 • Ansvar for sikkerhed og arbejdsmiljø

Du bliver medarbejdende montør på projektet sammen med 2 - 3 mand - arbejdet er renovering af hotelværelser (vand, varme og afløb), renovering af hotellets teknikrum, ny køkken og ventilation.

Dine kvalifikationer:

 • Du har erfaring fra VVS – branchen, gerne suppleret med en relevant teknisk uddannelse
 • Gode samarbejdsevner, og evner til at bevare overblikket i pressede situationer
 • I besiddelse af godt købmandsskab
 • Er effektiv og ansvarsbevidst
 • Er positiv og forhandlingsvant

VVS & El Firmaet tilbyder: 

 • Løn efter kvalifikationer
 • Betalt op & hjemrejse 
 • Bolig, telefon og firmabil efter gældende regler

For yderligere oplysninger - kontakt Søren på 51 50 78 63

Interesseret:
Skriftlig ansøgning samt CV (vedlagt referencer) sendes til: hr@jobbest.dk

VVS og El Firmaet A/S
For mere end 20 år siden startede VVS Firmaet op i Ilulissat, Grønland, som et traditionelt VVS Firma.
Firmaet har løbende udviklet sig og har i dag godt 80 medarbejdere og afdelinger i Aasiaat og Uummannaq. Vi tilbyder adskillige totalløsninger inden for VVS, El, Oliefyrsservice, Smedearbejde, Teknisk isolering og Auto Værkstedet.

VVS og El Firmaets kundegruppe er offentlige og private hoved entreprenører under nybyggeri, renoveringer og restaureringer. I 2022 har vi af større ny-byggerier b.la. 60 boliger, 18 bo-enheder, 2 kollegier og diverse større renoveringer.

Diskobugten hvor;

Solen aldrig går ned om sommeren
Diskobugten ligger nord for Polarcirklen, med Aasiaat og Qasigiannguit som de sydligste byer, Ilulissat i midten, Qeqertarsuaq og Diskoøens enorme basalt-formationer i vest og Uummannaqs særpræget hjerteformede fjeld i nord.

Om sommeren går solen aldrig ned, sådan at midnatssolen bader byer, bygder og isfjelde i nærmest utopiske pastelfarver. I disse måneder synes søvnbehovet minimalt, og Diskobugtens vande vrimler med turister og lokale på midnatssejladser, mens fiskerne forlænger arbejdsdagen til ud på de små timer.

Nordlyset danser i polarnatten

Omkring 1. december sænker Polarnatten sig over Diskobugten. I flere uger viser solen sig ikke over horisonten. Nu blafrer nordlyset over stjernehimmelen. Det er en fest- og fridag i hver by og bygd, når solen viser sig for første gang i det ny år. Så myldrer børn og voksne ud til nøje bestemte steder uden for byerne og hilser solen velkommen.

Og du kan køre hundeslæde året rundt

Diskobugten og hundeslæder hænger nært sammen. Her er slæden lige så vigtig, som jollen er det om sommeren. I nord kører man over havisen, mens turen i den centrale og sydlige del af området foregår over fjeldene. Februar til april er de bedste tidspunkter at besøge Diskobugten til at foretage "hundeslæde classic". Sommermånederne byder dog også på rig mulighed for at køre slæde: Da foregår det i 800 meters højde, på Diskoøens Lyngmarksbræ.