JobBest blev etableret i år 2000 og samarbejder pt. med ca. 75 private og offentlige virksomheder i Danmark, Grønland og Norge – hvor vi deltager i rekruttering af mere end 100 medarbejdere på årsbasis – indenfor alle brancher.

Vi benytter os hovedsaligt af ”no cure no pay” princippet!

JobBest Care kom til i april 2015 efter opfordring fra familier til handicappede og vi er nu arbejdsgiver for mere end 30 handicapledsagere, der servicerer og hjælper handicappede til cafebesøg, svømning, køre / gå ture, indkøb + mange andre oplevelser.

Brugerne er pt. beboere fra bosteder i Ribe, Bramming, Esbjerg, Varde, Tønder og Løgumkloster.

JobBest har været mange år undervejs og er næsten udelukkende opbygget via referencer, mange af vore kunder har været med fra start.

Kendetegnede for JobBest er en uformel tilgang til opgaverne, troværdighed, gensidig tillid og ikke mindst glæden ved, at se en matchning lykkes.

JobBest er ejet af Søren Pedersen som er uddannet indenfor handel, og har efterfølgende taget akademiuddannelse Human Ressources, personalejura, organisation & strateg og merkonom i personaleudvikling på IBC College, Kolding, samt certificeret i THOMAS International person analyser.