Grib chancen for at opleve Grønland, naturen 
og et job med udfordringer.

For LASØ søger vi to faglærte tømrere til Upernavik samt bygder.

Har du lyst til at opleve og arbejde i Nordvestgrønland  -  et job med masser af udfordringer, så er det sikkert dig vi søger.

Jobbet / arbejdsopgaver:

 • Nybyggeri
 • Om og tilbygninger
 • Arbejdet er delvis på bygd
 • Alm. serviceopgaver

Kvalifikationer:

 • Uddannet tømrer
 • Gerne rejsevant
 • Gode samarbejdsevner

Vi kan tilbyde: 

 • Et udfordrende og afvekslende job
 • Timeløn / bygdetillæg
 • Tiltrædelse hurtigst muligt - varighed efter aftale
 • Bolig stilles til rådighed efter virksomhedens tariffer

Vil du have yderligere information, er du velkommen til at kontakte: Søren på tlf. 51 50 78 63

Vi ser frem til at modtage din ansøgning / CV som mailes til hr@jobbest.dk

LASØ A/S blev etableret i 1973 og driver i dag virksomhed i to af de nordligste distrikter på Grønlands vestkyst, Uummannaq og Upernavik. Alt afhængig af årstiden er der beskæftiget ca. 50-75 medarbejdere i LASØ A/S. 

LASØ A/S’ primære forretningsområder er anlægsopgaver, nybyggerier og renoveringer samt spjældarbejde inden for entreprenør-, tømrer/snedker-, VVS-, el- og malerbranchen. Herudover beskæftiger virksomheden sig med chartersejlads samt reparation af eget og kunders entreprenørmateriel, person-, vare- og lastvogne.

LASØ A/S råder over en række produktions- og indkvarteringsbygninger samt tjenesteboliger i Upernavik og Uummannaq byer med tilhørende bygder.

Upernavik:
Byens eneste supermarked sælger de almindeligste kolonial- og fødevarer. Desuden sælges isenkram, tøj, støvler, kosmetik, strikkegarn, syartikler, mv. i et begrænset udvalg.

Byens sygehus fungerer både som skadestue og som almindelig lægepraksis. Der udføres småbehandlinger, og der er mulighed for mindre operationer. Derudover er der en tandlæge i kortere eller længere perioder om året. 
 
Transporten rundt i distriktet foregår med private både eller helikopter. Upernavik Lufthavn i udkanten af byen har en landingsbane på 799 m. Der er flyforbindelse fra Kangerlussuaq Lufthavn via Ilulissat til Upernavik. 

Hovederhvervet er fiskeri af hellefisk med langline og garn. Der drives også jagt på sæl, hval og isbjørn. 

Området er velegnet til kajaksejlads fra bygd til bygd eller til udflugter med chartrede både. Bådturene går blandt andet gennem skærgården mod øst til bunden af fjorden, hvor de kælvende gletsjere ligger tæt og producerer isfjelde af enorme størrelser. 

Midnatssol og mørketid veksler i en årlig cyklus med midnatssol fra primo maj til primo august. Mørketiden strækker sig fra primo november, hvor solen for sidste gang viser sig, og indtil primo februar. Overgangene sker ikke pludseligt; dagene bliver mærkbart lysere eller mørkere fra dag til dag.