Vi søger en frisk og alsidig tjener til vores Brasserie


 
Hotel Qaqortoq er et smukt beliggende hotel i Sydgrønland. Turismen blomstrer, og byen Qaqortoq er Sydgrønlands største by med ca. 3.500 indbyggere. Her driver vi vores hotel med ambitionen om at gøre det til Grønlands bedste.

Primære opgaver vil være:

  • Tjener i vores Brasserie
    • Servicering af vore gæster
    • Lave drikkevarer 
    • Lave kaffe m.m.

Lidt om dig:

  • Du er en teamplayer med gode samarbejdsevner
  • Du er loyal, stabil og serviceminded
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til Grønland og vores kultur

Vores motto er ”You’r home - away from home”

Jobbet stiller store krav til at du kan bevare overblikket samt har den indre ro i stressede situationer.

Vi tilbyder et spændende job i et uformelt og sjovt miljø, hvor du får mulighed for såvel personlige som faglige udfordringer og udvikling.
Vi tænker et ansættelsesforhold på minimum 1 år.

Du får frihed under ansvar, hvor initiativ værdsættes højt.

Løn efter kvalifikationer og erfaring. Møbleret bolig stilles til rådighed, hvor der betales husleje efter gældende regler, ligesom der sørges for rejseomkostninger i forbindelse med tiltrædelsen.

Ansøgning, gerne vedlagt vellignende foto, sendes til hr@jobbest.dk 

For yderligere oplysninger - kontakt Søren på 51 50 78 63
 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Byen Qaqortoq rejser sig stejlt over fjordsystemet omkring byen, og på varme sommerdage kan du tilgives for at tro, at der i subarktis findes en riviera, som i den særlige grønlandske version har isfjelde i bugten og legesyge hvaler i fjorden i stedet for sandstrand, palmer og overbefolkning.
 

For selvom Qaqortoq er Sydgrønlands største by, så siger det noget om byernes beskedne størrelser, at byen ses bedst til fods.

En række topture til de omkringliggende fjelde åbner op for udsigten til fjordverdenen og storisen ude til havs, der driver ned langs Østkysten fra Polarhavet. Vandreturen omkring vandsøen Tasersuaq tager dig fra bykerne til fjeldoplevelser på få minutter, og vil du udforske byens bagland, så er 5-dages turen til nordboernes gamle bispesæde og fåreholderstedet Igaliku oplagt. (kilde: Visit Greenland)