Souschef / Nuuk:

 

Souschef søges til hotel med
Gourmetrestaurant i Nuuk, Grønland

Robust, faglært og innovativ kok, med appetit på store oplevelser i Grønland, søges til stillingen som souschef på det 4-stjernede Hotel Hans Egede med internationale gourmetrestaurant ”Spisestedet Sarfalik” samt en A Hereford Beefstouw restaurant og et 5.stjernet kursus- og konferencecenter, i Grønlands hovedstad Nuuk.

Vil du være med til at lede et kreativt og detailorienteret team i køkkenet hos landets førende gourmetrestaurant, så er det nu du skal søge.

Spisestedet Sarfalik er flagskibet, når det gælder innovativ grønlandsk gastronomi - vi vil være Grønlands gastronomiske værksted og tilbyder dig en lederstilling blandt nyskabende kokke, der har mod og evne til at udfordre egne og vore store ambitioner.

Vil du være med til at sætte Grønland på det gastronomiske verdenskort, så tilbyder vi dig mulighed for at udvikle dine kompetencer i et førsteklasse køkken, hvor vi ikke går på kompromis med kvalitet og service.

Løn efter kvalifikationer og erfaring. Møbleret bolig stilles til rådighed efter gældende regler, ligesom der sørges for rejseomkostninger i forbindelse med tiltrædelsen.

Ansøgning og nærmere information
Ansøgning vedlagt referencer sendes til: hr@jobbest.dk

Nærmere information kan fås hos Søren tlf. 5150 7863

Hotel Hans Egede består i dag af 156 velindrettede værelser, 20 hotellejligheder, 2 restauranter, 1 pianobar samt det nye 5-stjernede kursus- og konferencecenter HHE Conference & Events.

Den ene af hotellets restauranter er en lokal udgave af den internationale A Hereford Beefstouw restaurant. 'Spisestedet Sarfalik' er en gourmetrestaurant med et usædvanligt højt kreativt og kvalitativt, gastronomisk niveau.

Læs mere om Hotel Hans Egede på www.HHE.gl og om Grønland på www.GREENLAND.com

Kontakt os

JobBest

  • sp@jobbest.dk
  • +45 5150 7863
  • Ternevej 7, 7680 Thyborøn
  • Seminarievej 1 A, 6760 Ribe

Contact us

JobBest International

Mange års erfaring indenfor

  • Personaleudvælgelse / rekruttering
  • Udstationeringer
  • Udarbejdelse af personprofil
  • Udarbejdelse af jobprofil og annoncetekst
  • Indrykning af stillingsopslag på nettet eller i trykte medier

Ring og få et uforpligtende tilbud på netop Jeres ønsker!