Kok søges til Hotel Kangerlussuaq

Drømmer du om at arbejde midt i Grønlands smukke natur, lige nord for polarcirklen? Vores hotel ligger i Grønlands største internationale lufthavn ca. 200 km fra Grønlands vestkyst – midt i den arktiske tundra for enden af Sønderstrømfjord.
Hotel Kangerlussuaq er en udfordrende og spændende arbejdsplads, som søger en uddannet kok til ansættelse snarest muligt eller efter nærmere aftale.
Vi danner rammen for møder, konferencer og turist aktiviteter. Vi arbejder alle for at gøre Hotel Kangerlussuaq til et af Grønlands mest foretrukne steder I Grønland for møder og arrangementer. Vi søger derfor en ny kollega til at hjælpe os med at nå det mål. Du bliver en vigtig del af et professionelt team, der vil gøre engageret indsats for at servicere vores konference – og hotelgæster.

Arbejdsområder

  • Indgå i et team der dagligt servicerer både restaurant, cafeteria gæster og kursister
  • Bidrage til planlægning af menuer
  • Have en god ordenssans
  • Trives under pres

Om dig
Du er uddannet kok, har fokus på kvalitet, stabilitet og deltager i at skabe en oplevelse, der gør, at vores gæster har lyst til at komme igen.
Du er professionel og har samtidig en personlighed, der kan favne mange forskellige mennesker på tværs af kulturer og niveauer. Du er af natur imødekommende og samarbejdsorienteret. Du skal have fokus på hygiejne og have blik for, at vores servering lever op til den høje standard, som vores gæster helt naturligt forventer af os.
Det er en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider, dag, aften og weekend.

Vi tilbyder
Et godt job med mange udfordringer i en spændende og selvstændig stilling, hvor du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Stillingen refererer til Køkkenchefen.
Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til relevant faglig organisation.

  • Arbejdstiden er 40 timer om ugen
  • Frirejse ved til- og fratrædelse efter gældende regler
  • Bolig efter gældende regler

Få mere at vide
Ønsker du at vide mere, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Souschef Miilu Nikolajsen på mini@mit.gl
Spørgsmål af mere generel karakter stiles til HR-afdelingen på mail: hr@mit.gl
Du kan finde yderligere information om Hotel Kangerlussuaq på www.hotelkangerlussuaq.gl

Ansøgning
Så ser vi frem til at modtage din ansøgning, cv samt uddannelsesbeviser via nedenstående link senest d. 2. april 2023. Der vil løbende blive afholdt samtaler. 
Ansøgninger på E-mail modtages ikke.

Søg her

Om Hotel Kangerlussuaq
Hotel Kangerlussuaq er en nettostyret virksomhed ejet af Mittarfeqarfitt /Grønlandske lufthavne. Hotel Kangerlussuaq er et moderne hotel med 70 værelser fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter. Derudover driver Hotel Kangerlussuaq et konferencecenter, en café, et cafeteria, en á la carte restaurant samt en moderne bar. Hvert år overnatter mere end 20.000 rejsende på hotellet. Læs mere på www.hotelkangerlussuaq.gl

Ansøgningsfrist: 2. april 2023