Kok / Hotel Qaqortoq

Er du uddannet kok eller har god erfaring, og vil du udvikle dig
selv sammen med et ungt team?

Så bliv kok på Hotel Qaqortoqs travle Cafe, der med et alsidigt menukort bespiser såvel lokale gæster som turister der er på besøg.

Du får din daglige gang i vores moderne køkken med nyt udstyr. Vi glæder os til at høre dine idéer til at gøre os endnu bedre – for vi er et ambitiøst team, der vil være de bedste i Grønland.

 

Som person er du god til at holde overblikket.
Du sikrer, at retterne kommer ud i den høje kvalitet, vi er kendt for og til tiden. Samtidig er du med på beatet og interesserer dig for dit fag, og du har lyst til at prøve dine idéer af i et kreativt team, hvor vi laver god og moderne mad.

  • Du er uddannet kok eller har en god erfaring med kokkefaget.
  • Du er en teamplayer med gode samarbejdsevner
  • Du er kreativ og ansvarsbevidst
  • Du er loyal, stabil og serviceminded
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til Grønland og vores kultur

Mulighed for lejlighed tæt på hotellet
Vi har en møbleret lejlighed tæt på hotellet, som du kan leje, hvis du vil. Vi hjælper selvfølgelig også med det praktiske, når du flytter hertil.

Er du klar på en helt ny udfordring?
JobBest er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent Søren på 5150 7863

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via hr@jobbest.dk  Tiltrædelse er snarest mulig, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hotel Qaqortoq er et smukt beliggende hotel i Sydgrønland. Turismen blomstrer, og byen Qaqortoq er Sydgrønlands største by med ca. 3.500 indbyggere. Her driver vi vores hotel med ambitionen om at gøre det til Grønlands bedste.

Byen Qaqortoq:
Rejser sig stejlt over fjordsystemet omkring byen, og på varme sommerdage kan du tilgives for at tro, at der i subarktis findes en riviera, som i den særlige grønlandske version har isfjelde i bugten og legesyge hvaler i fjorden i stedet for sandstrand, palmer og overbefolkning.

For selvom Qaqortoq er Sydgrønlands største by, så siger det noget om byernes beskedne størrelser, at byen ses bedst til fods.

En række topture til de omkringliggende fjelde åbner op for udsigten til fjordverdenen og storisen ude til havs, der driver ned langs Østkysten fra Polarhavet. Vandreturen omkring vandsøen Tasersuaq tager dig fra bykerne til fjeldoplevelser på få minutter, og vil du udforske byens bagland, så er 5-dages turen til nordboernes gamle bispesæde og fåreholderstedet Igaliku oplagt. (kilde: Visit Greenland)

Kontakt

Søren Pedersen

Mange års erfaring indenfor

  • Personaleudvælgelse / rekruttering
  • Udstationeringer
  • Udarbejdelse af personprofil
  • Udarbejdelse af jobprofil og annoncetekst
  • Indrykning af stillingsopslag på nettet eller i trykte medier

Ring og få et uforpligtende tilbud på netop Jeres ønsker!