Køkken Souschef / Kangerlussuaq:

Hotel Kangerlussuaq søger køkken Souschef
 

Hotel Kangerlussuaq skal forandres og udvikles!

Vi søger derfor en souschef til køkkenet snarest muligt eller efter aftale, der vil være med til at indfri og udvikle vores ambition om at skabe en unik helhedsoplevelse for alle vores gæster via ekstraordinær kvalitet og service på alle områder.

Du vil i samarbejde med kokke og køkkenchefen, skulle  udvikle og lede  hotel, restaurant, cafeteria –og konference konceptet  frem til,  at  opnå  standarder  der kan måle sig på et  international niveau.

Du får i samarbejde med køkkenchefen ansvaret for køkkenets drift. I samarbejde med kompetente medarbejdere får du ansvaret for at udvikle menuer, konferenceprodukter, festarrangementer, leverandørkontakter, indkøb og service samt ansvar for at sikre implementering med fokus på opnåelse af målsætningerne for kvalitet, service og økonomi, som en del af hotellets samlede brandværdi.

Du er en kommunikerende og synlig leder med både humor og autoritet. Du hviler i dig selv og din lederrolle - og har fokus på, at få mennesker til at udvikle sig gennem inddragelse og udvikling. Du trives i køkkenet og ved at en god leder går forrest.

Arbejdsopgaver i samarbejde med køkkenchefen

  • Ansvar for daglig drift og løbende optimering af køkkenet.
  • Planlægning af drift og indkøb
  • Kvalitetssikring og udvikling af drift/processer i afdelingen: Udarbejde handlingsplaner, strategi og arbejdsgange
  • Daglig ledelse, coaching og motivering af afdelingens medarbejdere, bl.a. i forbindelse med afdelingsmøder
  • Ansvar for udvikling og træning af afdelingens medarbejdere

Vi tilbyder

  • At blive en del af et unikt samarbejde omkring visionen om at gøre hotellet til ”Ét af Grønlands  bedste”  hotel- og konferencecenter
  • At blive en del af en organisation i rivende udvikling
  • En selvstændig stilling, hvor du, sammen med dit team, skaber mærkbare resultater

Vi forventer

  • At du har erfaring fra en lignende stilling og er uddannet inden for branchen
  • At du kan lide at være en del af driften 24/7
  • At du brænder for igennem mad og drikke at give gæsterne en unik helhedsoplevelse
  • At du er inddragende, kommunikerende og i stand til at formulere klare krav og forventninger til medarbejdere
  • At du er struktureret og omsætter ord til handling
  • At du har en åben, sælgende og tillidsskabende tilgang til gæsterne
  • At du har ordenssans og struktur omkring drift, administration og økonomi

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til relevant faglig organisation. Hvor en sådan ikke findes, kan ansættelsen ske på individuel kontrakt. Arbejdstiden er 40 timer om ugen. Tiltrædelse vil være efter nærmere aftale.

Få mere at vide
Læs mere om din mulige fremtidige arbejdsplads på www.hotelkangerlussuaq.gl.

Ansøgning:
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser via mail til hr@jobbest.dk senest d. 29. juni 2018.

Hotel Kangerlussuaq er en nettostyret virksomhed ejet af Mittarfeqarfitt /Grønlandske lufthavne. Hotel Kangerlussuaq er et moderne hotel med 70 værelser fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter. Derudover driver Hotel Kangerlussuaq et konferencecenter, en café, et cafeteria, en á la carte restaurant samt en moderne bar. Hvert år overnatter mere end 20.000 rejsende på hotellet. Læs mere på www.hotelkangerlussuaq.gl


 

Kontakt os

JobBest

  • sp@jobbest.dk
  • +45 5150 7863
  • Ternevej 7, 7680 Thyborøn
  • Seminarievej 1 A, 6760 Ribe

Contact us

JobBest International

Mange års erfaring indenfor

  • Personaleudvælgelse / rekruttering
  • Udstationeringer
  • Udarbejdelse af personprofil
  • Udarbejdelse af jobprofil og annoncetekst
  • Indrykning af stillingsopslag på nettet eller i trykte medier

Ring og få et uforpligtende tilbud på netop Jeres ønsker!