Indsatsleder søges til Lufthavnen, Nerlerit Inaat

Er du uddannet som indsatsleder og kan du lide frisk luft under vingerne, og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde hver dag? Så er jobbet som indsatsleder i Nerlerit Inaat sikkert noget for dig.
 
Dine arbejdsopgaver
Vores primære opgave er at opretholde et højt uddannet beredskab til brandforebyggelse, bygnings- og flybrandslukning, samt redningstjeneste. Du vil opleve en alsidig hverdag med mange forskelligartet opgaver, der spænder fra personaleledelse til varetagelse af lufthavnens daglige drift. Du kommer til at arbejde i en gruppe, der på skift har ansvaret for det pågældende vagthold, endvidere skal du: 

 • Medvirke ved udarbejdelse af vagtplaner og opsyn med flyvepladstjenestens arbejdsopgaver
 • Handling af fly.
 • Medvirke ved vedligehold af rullende materiel, bane, forplads herunder vintervedligehold.
 • Medvirke ved vedligeholdelsesøvelser indenfor Brand og Redning (BOR)
 • Undervisning af egne brandmænd by /fly  

Dine kvalifikationer
Ønsker du at komme i betragtning til stillingen skal du have en baggrund indenfor lufthavnsdrift og minimum 2-4 års erfaring indenfor brand og redning. Som minimum kræver vi Indsatsleder Fly. Derudover vil følgende blive vægtet: 

 • Stort kørekort
 • IT-kundskaber på alm. brugerniveau.

 
Mittarfeqarfiit tilbyder
En spændende arbejdsplads i udvikling, der vægter gode vilkår for vores medarbejdere og værdsætter et godt kollegaskab. Du vil indgå i et team, der alle arbejder selvstændigt såvel som i team. Du vil have rig mulighed for at bevare og videreudvikle dine kompetencer i jobbet igennem hands-on træning såvel som supplerende kurser og uddannelser. 
 
Vi vil tilbyde dig:

 • Møbleret bolig
 • Betalt rejser til og fra Nerlerit Inaat i forbindelse med friperioder
 • 8:8 ordning, hvor du skiftevis arbejder i 8 uger og har friperiode på 8 uger
 • En arbejdsplads midt i en storslået og smuk natur, hvor du har mulighed for at opleve isbjørne, ræve, harer og ryper på nært hold
 • En arbejdsplads hvor 2 dage ikke er ens
 • Et unikt job hvor du er med bestemmende inden for dit område

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker alt efter uddannelsesbaggrund og kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem Selvstyret og den relevante faglige organisation, eller hvor en sådan ikke findes, på individuelle vilkår.

Sikkerhedsgodkendelse
For at komme i betragtning til stillingen kræves det, at du kan sikkerhedsgodkendes. Medsend derfor udskrift fra kriminalregisteret. Dette kan indhentes hos den lokale politimyndighed.  
 
Få mere at vide
Ønsker du at vide mere eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakt lufthavnschef Robert Larsen på rola@mit.gl. Spørgsmål af mere generel karakter stiles til HR-afdelingen på mail hr@mit.gl
Find yderligere om Mittarfeqarfiit på vores hjemmeside www.mit.gl  
 
Ansøgning
For at komme i betragtning til stillingen skal din ansøgning, cv samt uddannelsesbeviser sendes online via nedenstående link senest d. 26. august 2022. Der vil blive afholdt løbende samtaler.  Søg stillingen her


 
Mittarfeqarfiit, Grønlands Lufthavne, driver 13 lufthavne og 43 helipads i Grønland. Vi varetager over 60.000 operationer (start og landing) og servicerer mere end 350.000 passagerer om året. Med ca. 400 medarbejdere er vi en af landets største arbejdspladser, og vi arbejder konstant på, at udvikle vores medarbejdere og forretning. Vi tilbyder således en lang række services og uddannelser, hvilket også sætter os i stand til at bidrage positivt til samfundsudviklingen.