El-overmontør / projektleder
søges for VVS & El Firmaet, Ilulissat


 
Vi har en del nye projekter blandt andet en ny Politistation, ny børneinstitution samt en del boligbyggerier m.v. 

Dine arbejds- og ansvarsområder vil blandt andet være:  

 • Styring af projekter 
 • Deltagelse i byggemøder
 • Mandskabsstyring og arbejdsledelse
 • Styring af tidsplaner, logistik af materialer og indkøb
 • Kvalitetssikring 

For mere end 20 år siden startede VVS Firmaet op i Ilulissat, Grønland, som et traditionelt VVS Firma. Firmaet har løbende udviklet sig og har i dag godt 80 medarbejdere og afdelinger i Aasiaat, Uummannaq og Qeqertarsuaq. Vi tilbyder adskillige totalløsninger inden for VVS, El, Oliefyrsservice, Smedearbejde, Teknisk isolering og Auto Værkstedet. 

Faglige som personlige kvalifikationer: 

 • Uddannet elektriker med erfaring som overmontør og gerne en overbygning som el-installatør eller maskinmester, kan også være nyuddannet som er klar på nye udfordringer
 • Har en positiv og serviceminded indstilling til at samarbejde med såvel eksterne forretningsforbindelse som med den øvrige organisation 
 • Fagligt velfunderet og har en forretningsmæssig indstilling til opgaverne
 • Selvstændig, fleksibelt, udadvendt og samarbejdsorienteret.
 • Rutineret bruger af Office pakken
 • Er indstillet på et ansættelsesforhold af længere varighed

VVS & El firmaet tilbyder:

 • En masse gode kollegaer, der trives, og har en positiv og venlig omgangstone 
 • Lønpakke indeholdende bolig, ferie-/frirejse samt tlf.- og bilordning

Tiltrædelse: efter aftale

Ansøgning:
Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send allerede i dag din CV / ansøgning til hr@jobbest.dk

For at komme i betragtning til stillingen, skal du kunne tale og læse Dansk eller Grønlandsk (Det vil være en fordel, såfremt du er dobbeltsproget - men ingen krav)


 
Ilulissat er Grønlands tredjestørste by med ca. 5.000 indbyggere.

De fleste af indbyggerne i byen er beskæftiget i fiskeindustrien og med fiskeri. Men turismen har i de seneste år også udviklet sig til at blive en vigtig del af det lokale erhvervsliv.

Byen rummer et stort udvalg af fritidsaktiviteter/muligheder, skoler og uddannelsessteder.

Kendetegnende for Ilulissat er Isfjorden:
Som er 40 km lang, 7 km bred og op til 1200 m dyb, og er en af verdens mest produktive gletsjere. Ved kanten af bræen afbrækkes hele tiden store isbjerge, som presses ud igennem isfjorden med en hastighed på 22 m i døgnet. Ilulissat Isfjord blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2004.


 
Isfjordscenteret:
Inde i centret kan besøgende tage på en rejse gennem tiden i centrets store udstilling ”Sermeq pillugu Oqaluttuaq – Fortællingen om is”, som er skabt af de prisvindende JAC studios. Her kan man bevæge sig gennem et landskab af isflager, hvor arkæologiske genstande og film udstilles i isprismer af glas. Centralt i udstillingen vises autentiske iskerneboringer hentet fra indlandsisen, der fortæller om kultur og klima fra i dag og tilbage til 124.000 år f.v.t. Man kan også opleve kunstinstallationerne ”Elleve bevægelser i islandskabet” af Louise Foo og ”Inde i Grønlands indlandsis” af Anna Domnick.

Isfjordscentret er på cirka 1.500 kvadratmeter. Omkring 900 kvadratmeter af bygningen er udstillingsområder.

Funktionerne i bygningen er disponeret som en art flydende øer med hologrammer og isborekerner, man kan bevæge sig imellem. Huset rummer udstilling, biograf, café og butik