Cater / køkkenassistent
søges til Hotel Qaqortoq

Qaqortoq, Grønland - kom til en oplevelsesverden domineret af kunst- og kulturtilbud, nordbohistorie, isfjelde, sejlture, varme kilder, kajaksejlads og vandreture.

 
Om Café/Brasserie Nanoq
Nanoq byder på ægte barista kaffe og en varieret menu.

  • Til frokost kan man nyde højtbelagt smørrebrød, en god Spaghetti Carbonara eller vores helt egen Tennessee Burger med hjemmelavet burgerbøf og Jack Daniel's© Marinade, blot for at nævne nogle få retter. Der serveres Brunch i weekenden.

Café/Brasserie Nanoq benyttes ikke kun som spisested men er også flittigt besøgt af studerende til en middag eller en iskold fad. Byens tilflyttere har som noget særligt benyttet Nanoq som et mødested, der skaber en smeltedigel af nationaliteter og professioner.

Som vores nye kollega vil;

  • Du får din daglige gang i vores moderne køkken med nyt udstyr. Vi glæder os til at høre dine idéer til at gøre os endnu bedre – for vi er et ambitiøst team på pt. 6 medarbejdere, der vil være de bedste i Grønland.

Maden er både a la carte til vores steakrestaurant og nye retter, der sammensættes til vores konferencegæster og selskaber.

Vi er i gang med at åbne en ny restaurant på hotellet, ’’La’ Chris restaurant’’. Hvis alt går efter planen, vil den åbne i starten af august.

Din baggrund:

  • Cater / gastronom
  • Køkkenassistent med flere års erfaring

Som person er du god til at bevare overblikket. Du sikrer, at retterne kommer ud i den høje kvalitet, vi er kendt for og til tiden. Samtidig er du med på beatet og interesserer dig for dit fag, og du har lyst til at prøve dine idéer af i et kreativt team, hvor vi laver god og moderne mad.

Hotel Qaqortoq tilbyder:

  • Gode kollegaer
  • Et kreativ og kvalitetsbevidst køkken
  • Betalt til og hjemrejse
  • Møbleret bolig efter gældende regler
  • En god vagtplan som sikrer, at der er fridage til at opleve den flotte natur
  • Løn efter kvalifikationer

For yderligere oplysninger - kontakt Søren på 51 50 78 63

Interesseret:
Skriftlig ansøgning samt CV mailes til: hr@jobbest.dk


 
Hotel Qaqortoq er et smukt beliggende hotel i Sydgrønland. Turismen blomstrer, og byen Qaqortoq er Sydgrønlands største by med ca. 3.500 indbyggere. Her driver vi vores hotel med ambitionen om at gøre det til Grønlands bedste. Det er også derfor, at vi er i færd med at udvide hotellet med nye værelser og nyt konferencecenter.
Hotellet råder over 45 værelser fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser og lejligheder.

Byen Qaqortoq:
Rejser sig stejlt over fjordsystemet omkring byen, og på varme sommerdage kan du tilgives for at tro, at der i subarktis findes en riviera, som i den særlige grønlandske version har isfjelde i bugten og legesyge hvaler i fjorden i stedet for sandstrand, palmer og overbefolkning.

For selvom Qaqortoq er Sydgrønlands største by, så siger det noget om byernes beskedne størrelser, at byen ses bedst til fods.

En række topture til de omkringliggende fjelde åbner op for udsigten til fjordverdenen og storisen ude til havs, der driver ned langs Østkysten fra Polarhavet. Vandreturen omkring vandsøen Tasersuaq tager dig fra bykerne til fjeldoplevelser på få minutter, og vil du udforske byens bagland, så er 5-dages turen til nordboernes gamle bispesæde og fåreholderstedet Igaliku oplagt. (kilde: Visit Greenland)