Har du kompetencerne og gnisten til at deltage i et spændende byggeprojekt for MT Højgaard, hvor vi over de næste 3 år vil opføre 7 kollegier i Nuuk. 

Praktikanten vil indgå i tæt samarbejde omkring byggeledelse under den opstartende fase for et større projekt. Der vil forekomme egenproduktion af betonkonstruktioner i både in-situ og elementmontage, tømrer- og stålkonstruktioner, samt jord- og sprængningsarbejde i fjeldet under byggemodning. 

Under praktikperioden vil der være deltagelse i koordineringsmøder med underentreprenører og håndværkere i egenproduktion, bygge- og sikkerhedsmøder med rådgivende ingeniørvirksomhed, samt forefaldende arbejde på byggepladsen. Du vil samarbejde med projektchef, entrepriseleder og to formænd for tømrer- og betonarbejder. Afdelingen i Nuuk består af 15 funktionærer, med blandet baggrund herunder ingeniører, konstruktører og med andre byggefaglige kompetencer. 

Følgende krav til jobbet;

  • Kørekort.
  • Er under uddannelse til bygningsingeniør
  • Helst med håndværksmæssig baggrund eller relevant byggepladserfaring gerne med reference til tidligere opgaver.
  • MTH tilbyder under praktikperioden logi og flybilletter til og fra Danmark.

Hvis du har kompetencerne i orden og jobbet lyder interessant, hører vi meget gerne fra dig. 

Ansøgning:
Vi ser frem til at modtage og læse din ansøgning og CV på hr@jobbest.dk

Fritiden i Nuuk:
I byen er der mange andre fritidsmuligheder i form af fitness center, biograf, natteliv, cafeer og kultur. Der er flere indkøbsmuligheder af både dagligvare, elektronik og tøj.
I vinterperioden er der mulighed for at benytte sig af Nuuks to skiløjper og langrendsruter. I sommerperioden er der topklasse lystfiskeri og jagt muligheder.