Har du brug for en gå-med-ven?

Du kan have glæde af at følges med en ledsager, hvis du har svært ved at komme ud. Det kan være, fordi du måske er lidt usikker på benene, alene eller er utryg ved at gå på gaden.

En personlig ledsager giver tryghed, når du skal på indkøb, en tur i skoven eller til fritidsaktiviteter, sociale aktiviteter som fx banko eller sociale arrangementer med venner eller familie?

Og med en personlig ledsager har man en at dele sine oplevelser med, og man kan føle sig tryg, når man er på udebane.

Vores ledsagere tilbyder en støttende arm og følgeskab, så du har mulighed for at komme ud.

Man disponerer selv over sin ledsager i det aftalte tidsrum.

JobBest er en privat servicevirksomhed, som giver dig mulighed for at tilkøbe ekstra ledsager timer, og du er derfor ikke begrænset af de timer, du f.eks. bliver bevilliget fra kommunen.

Vores ledsager må ikke:

  • Deltage i nogen former for møder, f.eks. med offentlige myndigheder, rådgivere, sagsbehandlere, advokater, i banker og lign.
  • Underskrive dokumenter for brugeren f.eks. i banker og på posthuse
  • Hæve penge på brugerens hævekort/dankort
  • Modtage gaver m.v.

Vi tilpasser selvfølgelig altid valget af ledsagere med den enkeltes borgers specifikke behov og ønsker.

Ledsagelse kan være vejen til større livskvalitet for borgere, der ikke kan færdes alene på grund af en betydelig og varig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.

Bemærk:

Vær opmærksom på, at du har ret til en ledsager gennem din kommune, hvis du er mellem 16 og 67 år og ikke kan komme ud på grund af et fysisk eller psykisk handicap.

Interesseret:

Kontakt Søren Pedersen på tlf.: 5150 7863 for et uforpligtende møde – eller mail til sp@jobbest.dk for yderligere informationer, priser m.v.