Kok eller cater / Kangerlussuaq:

Kok eller cater
søges til Hotel Kangerlussuaq

Hotel Kangerlussuaq er en udfordrende og spændende arbejdsplads, som søger en uddannet kok, Cater eller grill kok til ansættelse snarest, eller efter nærmere aftale.

Hotel Kangerlussuaq danner hver dag rammen for møder, konferencer og turist aktiviteter. Vi arbejder alle for at gøre Hotel Kangerlussuaq til et af Grønlands mest foretrukne steder I Grønland for møder og arrangementer. Vi søger derfor en ny kollega til at hjælpe os med at nå det mål. Du bliver en vigtig del af et professionelt team, der vil gøre engageret indsats for at servicere vores konference – og hotelgæster.

Dine arbejdsopgaver:

 • Indgå i et team der dagligt servicerer både restaurant, cafeteria gæster og kursister
 • Bidrage til planlægning af menuer
 • Have en god ordenssans
 • Trives under pres

Dine kvalifikationer:

Du har erfaring som kok, Cater eller lign. Du har fokus på kvalitet og deltager i at skabe en oplevelse, der gør, at vores gæster har lyst til at komme igen.

Du er professionel og har samtidig en personlighed, der kan favne mange forskellige mennesker på tværs af kulturer og niveauer.  Du er af natur imødekommende og samarbejdsorienteret. Du skal have fokus på hygiejne og have blik for, at vores servering lever op til den høje standard, som vores brugere helt naturligt forventer af os.

Det er en fuldtidsstilling med både dag-, aften- og weekendarbejde.

Hotel Kangerlussuaq tilbyder:
En spændende arbejdsplads i udvikling, der vægter gode vilkår for vores medarbejdere og værdsætter et godt kollegaskab. 

Ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til relevant faglig organisation.

 • Arbejdstiden er 40 timer om ugen
 • Frirejse ved til- og fratrædelse efter gældende regler
 • Bolig efter gældende regler

Få mere at vide:
Ønsker du at vide mere, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hotelchef Jeppe Eivind Nielsen på tlf.: 38 29 91.

Du kan finde yderligere information om Hotel Kangerlussuaq på www.hotelkangerlussuaq.gl og  Mittarfeqarfiit på www.mit.gl

Er du klar på nye udfordringer?
JobBest er rekrutteringspartner på denne stilling, så  send os hurtigst muligt din ansøgning og CV til e-mail hr@jobbest.dk senest d. 17. maj 2021.
Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Hotel Kangerlussuaq er en nettostyret virksomhed ejet af Mittarfeqarfiit /Grønlandske lufthavne. Hotel Kangerlussuaq er et moderne hotel med 70 værelser fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter. Derudover driver Hotel Kangerlussuaq et konferencecenter, en café, et cafeteria, en á la carte restaurant samt en moderne bar. Hvert år overnatter mere end 20.000 rejsende på hotellet. Læs mere på www.hotelkangerlussuaq.gl

Kontakt

Søren Pedersen

Mange års erfaring indenfor

 • Personaleudvælgelse / rekruttering
 • Udstationeringer
 • Udarbejdelse af personprofil
 • Udarbejdelse af jobprofil og annoncetekst
 • Indrykning af stillingsopslag på nettet eller i trykte medier

Ring og få et uforpligtende tilbud på netop Jeres ønsker!